Chiara Voliani – Fermati e ammira!

By  |  0 Comments
Chiara Voliani – creatoare de bijuterii sculpturale, proprietară de buticuri luxury în Pisa, Italia
În căutările mele pe aleile internetului după prezențe feminine care te opresc în loc și după bijuterii asemenea, am găsit-o pe ea.
Chiara Voliani
Mai multe dintre aparițiile sale veți găsi aici: https://instagram.com/chiaravoliani?utm_medium=copy_link.
Bronzată, relaxată, cu un stil contemporan, urban, preponderent alb-negru, lăsând croielile asimetrice să intre în relație cu bijuteriile masive, adevărate aglomerări de comori.
La fel ca și creațiile sale, Chiara pare puternică, genul care ghidează cu lumina sa care străbate până departe, asemenea unui far. Are studii de drept, dar încă de tânără a lucrat în fashion și a condus două buticuri de lux. Dar, într-o zi într-unul dintre magazine a intrat Giuliana Michelotti, renumit designer de accesorii, iar între cele două s-a creat o legătură profundă profesională și umană.
Timp de șapte ani Chiara s-a ocupat de vânzarea și promovarea brandului Michelotti, a devenit pasionată de bijuteria contemporană și de tehnici de manufactură și după retragerea Giulianei, și-a lansat în 2020 propria sa colecție.
Chiara Voliani
Chiara Voliani
Chiara Voliani
Chiara Voliani
Chiara Voliani
Bijuteriile sale sunt sculptate în rășină, apoi suflate cu argint, astfel că masivitatea lor nu este decât ca volum, greutatea este foarte mică.
Așa cum Chiara alătură pantalonilor bărbătești și țigărilor de foi de după cină o feminitate liberă, intensă, capabilă să se bucure de unicitatea fiecărui moment. De altfel, ce altceva este luxul, dacă nu această unicitate pe care să o trăiești prin toți porii.
Chiara Voliani
Chiara Voliani
Chiara Voliani
Chiara Voliani
Credit foto: Pinterest.com

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.