Greet Moens, explozie de culoare

By  |  0 Comments

Greet Moens este stylist freelancer în Belgia, consultant cromatic și make-up artist. Eu am descoperit-o prin intermediul contului său de Instagram journeyofastylist, pe care îl urmăresc de câțiva ani deja.

  

Este vizibilă pasiunea sa pentru culoare și faptul că este una dintre puterile sale – acest curaj de a se scufunda cu totul, nu doar cu toată garderoba sa, dar mai ales cu toată personalitatea sa în culori, toate culorile.

După ce unul dintre frații săi a decedat, și-a abandonat profesia din industria pharma și și-a urmat chemarea de a deveni stylist, de a redeștepta pofta și chemarea fiecărei femei către culoare.
Culoarea este foarte importantă nu doar pentru a arăta bine, dar purtând culoare mentalul tău este mai puternic, comunici mai mult și creezi efecte optice de subțiere. GM
Lucrează cu diverse companii, dar și cu femei care știu că a venit vremea unei schimbări în abordarea culorilor și care își doresc să treacă de la a purta 30% din garderobă, la 70%.

 

  
Fiecare zi este o petrecere, așa că scoateți la purtare hainele frumoase, colorate. Îți vor colora și ziua și vei primi complimente, iar fiecare femeie merită să arate bine și poate să o facă. GM
Greet exploatează puterea culorii și este o întruchipare a viziunii sale despre o lume mai colorată, dar ca stylist chiar ea spune că nu creează copii ale sale, oamenii trebuie să aleagă cu intuiția proprie și să nu își limiteze imaginația. Unora li se poate părea prea mult, prea strident, prea vizibil, alții vor fi tentați în a-și asculta chemarea către culoare și vor traduce îndemnul ei așa cum simt, până unde se simt confortabil în acest moment.
Mereu există o zi în care să treci cu un pas chiar propria limită și să te admiri îmbrăcat din cap până în picioare în nuanțe de roz.

 

                                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.