Lisa Bonet, amazoana mignonă

By  |  0 Comments

Lisa Bonet — actriță, activistă, spirit liber, mama lui Zoe Kravitz, soția lui Jason Momoa, fosta soție a lui Lenny Kravitz. 
Lisa Bonet este o boemă, o prezență unică, un stil cum rar întâlnești, Lisa respiră acea atitudine cool, libertate, originalitate dincolo de aspectul ei, de haine, este o prezență care umple încăperea la cei 1,57m ai ei.

 

 
  
Încă din anii 80, când a obținut faima în The Cosby Show, ea a inspirat personajul pe care îl juca, rebela Denise Huxtable cu un spirit liber și o garderobă eclectică. Apoi, tot Hollywood-ul a fost fascinat de ea și de spiritul său, cu atât mai mult cu cât ea s-a menținut departe de showbiz.

 

Căsătorită cu Lenny Kravitz, amândoi având câte un părinte alb, evreu, ea s-a implicat în primul său album Let Love Rule, scriind sau inspirându-i versurile cântecelor.

 

  

 

Lisa, care acum are 54 de ani, și-a menținut și șlefuit semnătura stilistică  pălării, părul natural sau dreadlocks, ochelari de soare rotunzi, rochii lungi, fluide.
Este una dintre referințele pe care le dau când vorbesc despre stilul boem și despre trucurile stilistice pe care le inserezi în viață când ești o mignonă: părul cu volum, pălăriile purtate ca o coroană, rochiile fluide, colierele lungi. Chiar dacă de-a lungul vremii a combinat elementele masculine cu cele feminine, mie mi s-a părut o femeie-zeiță, care exprimă putere și libertate.

 

 
  

 

Fiica sa, Zoe, i-a moștenit simțul estetic și de multe ori cele două își potrivesc ținutele la evenimente. Fiica sa spune despre Lisa că “este mai cool decât noi toți” și nu poți decât să îi dai dreptate. La ea nu simți goana după glamour, este o femeie cu propriile sale concepții despre stil, feminitate, căsătorie, libertate, nu se încadrează în nicio etichetă.
 
    

 

 
 
 
  
 
   
   
      

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.