Mary Berry, cofetarul plin de eleganță

By  |  0 Comments

Mary Berry este cofetar renumit și scriitoare de cărți de bucate, pe care sigur o cunoașteți și dacă nu vă pasionează gătitul. Doamna, acum octogenară, este o comoară națională a Marii Britanii, nu doar o celebritate, și un model de femeie care și-a urmat calea de la o pasionată de gătit la un bucătar celebru.
  
Mary Berry avea o pasiune pentru gătit de la o vârstă foarte fragedă, a studiat cateringul și s-a mutat în Franța la vârsta de 21 de ani pentru școala Le Cordon Bleu. A scris prima carte de bucate, The Hamlyn All Colour Cookbook, în 1970, și a publicat chiar mai mult de 80 până acum. Apoi, în 2010, a devenit o vedetă de televiziune alături de alt celebru bucătar, Paul Hollywood.
Ea mai este recunoscută și pentru stilul său care are ca semnătură colecția cea mai eclectică și colorată de sacouri. De fapt, doamna de 84 de ani are o uniformă stilistică — bootleg jeans, o jachetă vibrantă, un bob blond absolut minunat, un ruj roz perlat și un accesoriu. După cum bine am observat, nu dă greș niciodată!

 

 
Stilul său a evoluat în ani, iar combinațiile de acum, bomber jacket cu perle, este atât de surprinzător și proaspăt, chiar rebel pentru unii. Și da, alegerile sale stilistice reprezintă un punct de cotitură pentru cum sunt reprezentate femeile de vârsta sa la televizor, ca identitate vizuală.
Iubesc hainele, iar vizibilitatea media m-a făcut atentă la modul în care arăt. E adevărat, sunt stiluri cu care nu fac pace, nu o să mă vedeți purtând o fustă alături de pantofi sport. Mi se pare un lucru înfiorător, la fel și jeanșii rupți, pantofii peep-toe și orice e foarte strâmt. MB
Să aruncați o privire și în casa sa: scenetherapy.com/inside-mary-berrys-house

 

     
                                

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.