Erykah Badu – Queen of Neo Soul

By  |  0 Comments
Erykah Badu
Erykah Badu – cântăreață și compozitoare americană, actriță și producătoare, ea a rămas legată de neo-soul încă din anii ‘90 – Queen of the Neo Soul.
Stilul său este singular, un mix de cool, boem și rădăcini africane, pe care le exploatează prin printuri, turbanele imense, bijuterii.
Accesoriilor le acordă dintotdeauna o importanță deosebită: “… sunt totul pentru mine într-o ținută. Călătoresc mereu cu o geantă neagră mare plină cu accesorii”. Pentru ea sunt mai mult decât podoabe, sunt amulete și talismane care vibrează odată cu spiritul purtătoarei.
Eryka Badu
Eryka Badu
Eryka Badu
Erykah Badu
Erykah Badu
Erykah Badu
De-a lungul anilor prezența sa estetică și frumusețea sa unică au influențat designeri ca Tom Ford care a ales-o imagine pentru parfumul White Patchouli sau Ricardo Tisci pentru Givenchy.
“Sunt o colecționară, dulapurile mele sunt camere pline, dressing-uri, plus o parte din casa bunicii mele, care nu are nevoie de foarte mult spațiu”. Erykah stă în Dallas, acolo unde s-a și născut și unde este doula și moașă.
“Există un look pentru orice stare ți-ai dori”, spune ea, “dar eu nu sunt stilist sunt artist, uneori îmi iese ce îmi doresc de la a 20-cea încercare. Sunt oameni care au darul de a vedea un outfit înainte de a-l îmbrăca, cum sunt stiliștii”.
“Înțeleg foarte bine ce presupune stilul meu personal. Știu ce arată bine pe corpul meu, pielea mea, ce culori mi se potrivesc. Nu-mi este teamă să îmi asum riscuri, este despre creativitate. Dacă creez un look, scriu o piesă, dansez sau fac un film, mă simt ca și cum aș fi propriul observator, martor al creației. Sunt propria mea audiență”.
Erykah Badu
Stilul său, felul său de a fi nu are de-a face cu moda, ci cu cine este ea, cu ființa Erykah Badu care a ales să se exprime și să își găsească tribul. De aceea, a creat https://baduworldmarket.com/ BADU WORLD MARKET, cu obiecte care o pasionează, pe care le-a colecționat, pe care le poartă, dar și ca platformă pentru designeri și artiști.
Erykah Badu
Erykah Badu
Erykah Badu
Erykah Badu
Erykah Badu
Erykah Badu

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.