Constanta, 21 mai – Atelier de stil personal si educatie vestimentara

By  |  0 Comments

Hei doamnelor, domnisoarelor, ne vedem si in Constanta in mai, pe 21.05.2016, la The Lodge (Bd. Tomis nr. 117) la Atelierul de stil personal si educatie vestimentara by Gabi Urda.

Atelier de stil personal Constanta by Gabi Urda
Disecam la o cafea siluetele reale si proportiile (mult mai importante decat masurile hainelor), cum ne evidentiem calitatile fizice si personalitatea (credeti-ma defectele fizice se vor estompa de la sine!) prin manipularea desteapta a hainelor si accesoriilor, PLUS exercitii practice testate in sedintele one-to-one cu zeci de cliente – iti vor schimba perspectiva asupra propriului dulap, propriului corp, relatiei tale cu hainele ta si imaginea tale.

Vino pe 21 mai @ The Lodge, Constanta de la 10:30 sa intram impreuna intr-un spatiu al schimbarii si centrarii: prezenta vizuala si impresie creata.
Inspiratia este oriunde in jurul nostru, daca mintea este deschisa la a o primi si integra in universul nostru. El Greco spunea ca un pictor lucreaza cand priveste pe fereastra. Garderoba poate fi privita dintr-un spatiu al creativitatii, al potentialului in exprimarea plenara, prin mijloace verbale si nonverbale.
Ceea ce esti in interior se reflecta si in aspectul tau exterior!

Atelier de stil personal Constanta by Gabi Urda

Inscrierea la contact@gabiurda.ro
Pret: 90 lei

Sunt Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal. Te ajut sa vezi potentialul tau estetic si sa-l folosesti ca pe un instrument eficient de comunicare, sa devii cea mai buna varianta a ta, sa te exprimi prin alegerile vestimentare, sa le intelegi si sa le folosesti pentru dezvoltarea ta personala.

Event FB: https://www.facebook.com/events/1700318006884839/

Votre,

Gabi Urda

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.