Cum iti depozitezi si organizezi pantofii

By  |  0 Comments

Formele si modelele felurite, praful de pe talpi, faptul ca nu-i poti compacta, habar nu am, insa mereu pantofii ajung sa stea intr-o harababura. Asta daca nu sunt exceptionali, iar atunci sunt in cutiile lor originale ordonate intr-un raft de dulap…

Pantofii cu care ma incalt zilnic, cizmele de cauciuc, balerinii, toate stau intr-o vraiste in dulapiorul de pe hol. Este adevarat, ca rar am incercat sa le gasesc un sistem de organizare care sa functioneze mai mult de o saptamana. Insa, cred ca a venit timpul sa punem pantofii pe caprarii cu mai multa responsabilitate.

Suporturi pentru a depozita si organiza pantofii

Dincolo de clasicele de acum pantofare, care devin repede neincapatoare. Asadar, acestea di urma isi gasesc locul doar de esti burlac sau poate pentru incaltamintea sezoniera, intr-un numar limitat. Altfel, nu iti poti ocupa spatiul, si asa mic, dintr-o casa cu multiple dulapuri pentru incaltari.

Insa, am cautat cateva suporturi tocmai bune pentru spatii mici:

Suport pentru incaltaminte cu roti

Suport pentru incaltaminte cu roti

Suport pentru incaltaminte sub pat

Suport pentru incaltaminte sub pat

Aceste suporturi de pantofi pot fi introduse sub pat sau sub orice canapea, dulap, ori ordonate sub umerase in dressing. Le gasiti AICI.

Alte sisteme, de data aceasta pe verticala. Iti incap pana la 36 de perechi, ocupa putin spatiu, fiindca le poti fixa inclusiv pe usa.

Suport vertical pentru pantofi

Suport vertical pentru pantofi

Il gasiti AICI, alaturi de alte suporturi de depozitare pe vertical, care sigur iti vor folosi.

Solutii ingeniose si gratuite pentru a depozita incaltamintea.

1. Le poti da o alta utilitate umeraselor de pantaloni, daca atasezi o bara fixa de care sa-ti atarni cizmele, pe timpul sezonului cald.

Cum iti pastrezi cizmele peste vara

Cum iti pastrezi cizmele peste vara

2. Cel mai la indemana si benefic pentru pastrarea oricarui tip de pantof este in cutia lor originala. Insa, de cele mai multe ori spatiul nu ne ajuta, insa rezervati acest privilegiu macar perechilor pretentioase, din piele intoarsa, satin, lac. Ataseaza-le cate o fotografie, asa te vei hotari instant.

Depozitarea pantofilor in cutii

3. Tevile de PVC se pare ca isi gasesc din ce in ce mai multe utilitati. Au bifat-o si pe aceasta, de a depozita pantofi. Macar pe cei de sport, papucii, cizmele de cauciuc, daca il amplasati in debara sau garaj.

Tevi PVC suport de pantof

4. Cutiile de lemn in care vin depozitate diverse alimente, pot fi vopsite si atasate pe perete, astfel incat sa se transforme in niste rafturi, care pot, depozita si pantofi sau cizme.

Cutii transformate

5. Este atat de mult noroi dupa ploaie, in oras, incat uneori parca nu iti vine sa-ti lasi incaltarile pe covorasul de la usa. Tot colindand internetul am gasit aceste doua idei super ingenioase: cutia cu pietre si cuierul.

Cutia cu pietris pentru cizmele ude

Cuier pentru pantofii suspendati

6. Suporturi ca niste plinte de agatat pantofii cu toc. Asemenea suporturi pot fi create din redefinirea unor rame de tablou cu marginea mult iesita in afara sau a acelor margini decorative care li se ataseaza peretilor.

Suporturi pentru agatat pantofii cu toc

Suporturi pentru agatat pantofii cu toc

Trucuri:

Cand asezi pantofii in raft, vor incapea mai multi daca ii asezi unul cu fata, iar celalalt cu spatele.

Aseaza pantofii alternativ, vor incapea mai multi

Pregateste-le de hibernare:

Cand pui la pastrare cizmele pentru iarna, ai grij sa sa le cureti de praf cu o perie, sa le hidratezi cu o crema de ghete cu grasime (daca este cazul), sa le stergi cu o carpa moale, apoi sa le umpli cu pungi, hartie, pentru a sta drepte si a nu isi forma riduri adanci prin uscarea pielii. Pentru a pasta pozitia verticala a carambului cizmei poti sa pui si o revista rulata, o sticla de plastic sau un suport special din comert.

Pregateste-ti incaltamintea de hibernare

Pregateste-ti incaltamintea de hibernare

Pregateste-ti incaltamintea de hibernare

Ce ziceti de asemenea articole? Va sunt de ajutor?
Votre,
Gabi Urda

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.