Cum ne restilizam vechile genti de plaja

By  |  4 Comments

Sau posete de rafie, rachita, iarba de mare sau alte materiale, pe care le purtam si in urbe, pe timp de vara, nu doar in vacante. Oriunde le-am duce, pe minunatele genti, uneori au nevoie de o actualizare, nu neaparat de o inlocuire…

Restilizeaza gentile vechi din rafie

1. Le prindem ciucuri

Pe care ori ii confectionam noi, ca pe niste motocei de caciula, ori ii cumparam de la mercerie sau ii desfacem de la o perdea. Daca nu va zgarciti cu accesoriile, o sa va aduceti geanta de rafie in concurenta cu cele de pe podiumurile Dolce & Gabbana.

Restilizeaza vechile genti de rafie

2. Le vopsim

Functioneaza de fiecare data cu vopsea acrilica, pe care o gasiti intr-o mare varietate de nuante la magazinele de bricolaj sau cele care vand materiale de pictura.

Restilizeaza vechile genti de rafie Restilizeaza vechile genti de rafie Restilizeaza vechile genti de rafie

3. Le aplicam un decupaj textil

Chit ca taiem frumos un imprimeu de pe o haina dintr-o stofa mai groasa sau decupam noi o stea de mare, o inima, o bulina etc. dintr-un doc mai gros, geanta se va schimba in bine.

Restilizeaza vechile genti de rafie Restilizeaza vechile genti de rafie Restilizeaza vechile genti de rafie Restilizeaza vechile genti de rafie

4. Le “inflorim”

Stiti despre florile textile despre care tot vorbeam, pe care am ajuns sa nu le mai purtam si ne umplu cutiile de bijuterii. Aplicati-le pe geanta din rafie. Sau puneti-va bunicile, mamele, prietenele sau propriile manute sa croseteze muuulte flori colorate, pe care sa le folositi apoi pentru a va acoperi geanta.

1ae7d22273d4c01d93f33d7767189bc8 9b9327bc480cb1374a830eb6669ef106 f4f5ae50eb2bd448fd1505194ded8b7f

5. Le coasem croset

Bucati mari de macrame vopsit cu galus sau altfel de dantele din bumbac care ne fac cu ochiul. Si Ralph Lauren a zis ca-i o idee buna.

Restilizeaza vechile genti de rafie Restilizeaza vechile genti de rafie

6. Fructe din plastic

Stiti fructele acelea care ni se pareau kitsch, acum mi se par funny prinse de o geanta, alaturi de scoici, frunze textile si margele.

4dde30dRestilizeaza gentile vechi din rafie Restilizeaza vechile genti de rafie

Votre,

Gabi Urda

Credit: Pinterest.com

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.