Curs online 19 dec / Sărbători acasă – pijamale sau ținută isteț aleasă

By  |  0 Comments
Curs decembrie
Sarbatorile 2020 vor fi diferite si nu doar vestimentar.
Anii trecuti devenise o traditie cursul “Transforma-ti tinuta intr-o declaratie de stil… in decembrie”, de data aceasta ne vedem online exclusiv si “negociem” intre pijamale si tinute chic-confortabile.
❤️Hai sa facem tot ce putem MAI BINE din ce avem!
🌲Acest ultim eveniment al anului este un impuls catre a vedea imaginea voastra ca pe un mindset, un context creat de tine ca sa iti RIDICE MORALUL sau, dimpotriva, sa te afunde si mai mult in neputinta si chiar depresie.
Scriam intr-un articol de anii trecuti: “Craciunul este despre a deschide dulapul si a ne “costuma” pe noi in niste “noi” mai lipsiti de griji, mai fericiti, mai autentici, mai constienti de clipa prezenta, de faptul ca fericirea se gaseste in fiecare dintre noi, ca frumusetea din noi si din jurul nostru este printre singurele lucruri pentru care merita sa luptam in fiecare zi.”
Am zis ca merita sa ma citez 🙂.
Impreuna e mai usor:
🌲Metoda testata!!! Cum imi construiesc rapid, usor o tinuta potrivita, chic, din propriul meu dulap sau cu achizitii minime, pentru diverse ocazii, mai ales, cele din decembrie (mese in familie, Craciun, Revelion)
👍Ce capsula de baza, haine si accesorii, sa detin, astfel incat sa pot mereu sa “inventez” un outfit “wow”
🔆Secretul “tinutei de 5 min”, care pare pritocita ore 💋
👍Metode si exercitii prin care sa trezesc la viata stilista ascunsa in mine
👍Cum sa integrez in garderoba mea zilnica accesoriile
Dar si:
🔆Care sunt trucurile stilistice prin care sa integrez CONFORTUL ca pe o valoare in garderoba, nu ca pe un prim pas catre delasare, neglijenta, abandon
Toate astea isi vor gasi raspunsuri.
❤️Informatii, exercitii practice, provocari dincolo de zona de confort, impulsuri si experienta cautarilor mele si a clientelor cu care am lucrat.
Craciunul ca si Revelionul sunt stari, mai mult decat date in calendar. Ele se creeaza din detalii pe care este usor sa le scapam printre stresul, frustrarea, anxietatea de a ne vedea cu cei dragi doar online, de a sta la asa zisa petrecere cu fundul pe scaun si in papuci de casa.
Cu ce ne imbracam sta in puterea noastra.
Garderoba TA iti este un ALIAT!
✔️Pret: 100 lei
✔️Inscrieri la: contact@gabiurda.ro

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.