Ganduri, urari si alte rezolutii de 2015

By  |  6 Comments

Obisnuiam cu ani in urma sa-mi fac la finalul anului liste cu ce mi-as dori sa se intample, sa sfarsesc sau sa incep in anul ce vine. Precum cateii cu osu’, le uitam locul si le gaseam dupa alti ani, in care toate sau multe dintre dorinte erau deja implinite, altele expirate, altele deja isi pierdusera sensul odata ce contextul lor apusese...

Anul acesta mi-am insirat eu ceva-ceva pe telefon in notite. Pentru prima data telefonul imi era mai aproape decat agenda. Si asta e o schimbare! Ma intorc cu inima plina la tot ce faceam inainte, abia astept sa-mi deschid emailul si sufletul catre oamenii cunoscuti anul trecut, cu care am lucrat si trait. Imi tot vin in minte clisee citite pe ici si colo despre realizari. E viata si sens si ceva de iubit si ceva de facut si cuvintele alea parca-s prea meschine.

Rezolutii 2015

1. Gabiurda.ro

Am pus multa energie, ganduri, timp in site-ul acesta si in jurul lui s-au construit colaborari, am adunat oameni, am atras idei, pictoriale, evenimente, bani. Mi-am dat seama cum el a scos din mine vise pe care le dadusem disparute, pe care incetasem sa le mai alimentez, dar care asteptau mocnit. Ea, cea mai buna prietena a mea, ma intreba de ce ii dau acestui site atata vreme, atata importanta. Atunci, acum vreun an jumatate nu am stiut sa-i spun. Simteam doar ca scrisul despre haine, femei, situatii, viata mea si hainele din ea, era firesc. Asa cum fusese dintotdeauna sa observ, sa citesc, sa ghicesc in haine statutul, starea materiala, emotionala, personalitatea, perspectiva despre lume si viata.

https://www.facebook.com/pages/Garage-Sale/374602272635899?ref=bookmarks

Cand totul s-a inchegat si orele platite de consiliere stilistica s-au inmultit, le fel si sedintele foto si proiectele, am inteles ce inseamna “go with the flow”. Sa te lasi purtat de fluxul acela de entuziasm care-ti aduce multumire, sens, putere sa continui, sa creezi, sa evoluezi, care iti face bine si tie si celor din jur. Impulsurile catre schimbare pe care reusesc sa le transmit ne/va transforma, pe voi si pe mine in egala masura. Iar, daca hainele si discutiile in fata unui dulap sau unui aparat foto fac asta, atunci cu atat mai bine.

2. Yard Sale-ul

Pe 21 februarie sarbatorim doi ani de cand am hotaram sa alcatuim o comunitate in jurul unui eveniment. El a crescut mare, a ajuns un adevarat fenomen al Bucurestiului, care aduna lunar cateva sute de oameni care dau hainelor o a doua sansa. In jurul acestei idei, a reutilizarii hainelor si obiectelor pe care nu le mai folosesti, am strans prietenii, ajutat oameni, strans rechizite, donatii, inspirat articole, interviuri, discutii.

Chiar acum, cand va scriu despre Yard Sale, ma pregatesc de un brainstorming, o discutie d-aia cu cafea si rasete, care naste idei. Asa ca Yard Sale-ul este in crestere, iar noi il hranim cu gandurile, puterile, timpul si energia noastra. Caci ideile bune au nevoie de rasunet, sprijin si entuziasm. Va asteptam la party pe 21 ianuarie la Dianei 4 si la primul Yard Sale din an, pe 17 si 18 ianuarie.

Ganduri, urari si alte rezolutii de 2015

In loc de dorinte…

Si acum ca am punctat referintele profesionale in jurul carora s-au strans anul trecut multe dintre proiectele si orele mele, parca nu-mi vine sa insir ce-mi doresc, ce-mi propun, cum si in ce directii misc destinul. Las’ sa ramana acolo in telefon cu edit, ca le tot inmultesc.

Si sa pun aici ordonat si abstractizat ce-mi urez mie si voua:

* Sa fie un an cu multe provocari, in care sa ne autodepasim, in care sa ne intalnim sub aceleasi ganduri si dorinte.

* Sa fie un an in care sa ne ajutam mult, in care sa fim sprijin si model pentru altii.

* Sa fie un an cu sufletul trepidand de bucuria calatoriilor, intalnirilor, surprizelor.

* Sa fie un an cu revelatii si descoperiri, explorari si statorniciri.

* Sa fie un an cu oameni solutie, cu oameni schimbare, cu oameni actiune, cu oameni noroc si alti oameni de care ati mai avea trebuinta cu voia sau fara voia dumneavoastra.

*Sa fie un an in care cadem la pace cu noi si cu lumea.

tumblr_mn8fy4wTNh1rwt8ubo1_500

Votre,

Gabi Urda

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.