Nomasvello – declar disparut parul de la axila

By  |  2 Comments

Fetelor, eram foarte sceptica privind epilarea definitiva, din auzite asa de pe la cosmeticienele care umblau cu ceara, mi se parea ca nu e chiar definitiva si ca e foarte scumpa si ca e dureroasa si ca… Pana intr-o zi cand am acceptat propunerea celor de la Nomasvello de a testa serviciile lor…

Asta se intampla acum trei luni, cand am ales un pachet de trei sedinte pentru axila. Acum, recomand deja foarte sincer epilarea definitiva, serviciile celor la Nomasvello si mi-am cumparat un pachet pentru fata. Sunt o bruneta cu ten deschis la culoare, astfel ca ma calific la a fi unul dintre candidatii ideali ai fotoepilarii.

De peste 10 ani ma epilam cu ceara exclusiv, si am avut norocul ca pe diverse portiuni din corp parul sa ma paraseasca, insa totusi aveam si ma vedeam nevoita sa ma acopar in perioadele critice din zilele dinainte de epilare. In decembrie m-am dus extrem de curioasa la salonul Nomasvello Unirii, cu parul de la subrat neatins, ca sa vada fetele cu ce au de-a face. Semnez responsabil hartia ca nu sufar de afectiuni diverse, ca nu am luat pastile si nu merg la solar si incepem.

Ti se scurteaza firele mai lungi cu un trimmer, iti pui ochelarii de protectie, ti se aplica pe suprafata vizata o punga cu gheata pentru a te anestezia un pic, ca senzatia de arsura resimtita sa fie mult diminuata, aproape inexistenta si pac-pac-pac in cateva minute te ridici de pe masa fara par. Revin peste o luna, timp in care astept sa creasca firele care nu fusesera vizibile la prima sedinta. Si se intampla ca parul care crestea sa cada devitalizat la cateva zile. Povestea se repeta si a doua oara si a treia. Situatia acum, dupa a treia sedinta sta excelent, astfel ca mi-au mai crescut cateva fire de par, vreo zece, la fiecare axila, se desprind devitalizate, asa cum va spuneam.

Probabilitatea ca peste o sedinta sau doua sa nu mai am deloc este foarte mare.

Este adevarat ca sunt un caz care a reactionat foarte bine, nu eu, parul meu. La fel de adevarat este ca va trebui sa merg la cate o sedinta de intretinere la sase luni sau un an, dupa ce voi finaliza tratamentul inceput, caci suntem vii si corpul nostru va crea niste foliculi noi, nu foarte multi.

Ma declar “Fata care si-a pierdut parul de la axila si nu-l cauta”, un fapt real, nu un titlu de roman postmodern.

Ce e fotoepilarea sau epilarea definitiva IPL (puteti citi mai multe informatii pe site-ul Nomasvello si va puteti convinge cu o sedinta gratuita)

Fotoepilarea este îndepărtarea părului cu ajutorul luminii prin deteriorarea în mod selectiv a foliculilor de păr, fără a dauna țesuturile adiacente. Melanina absoarbe lumina şi o conduce către foliculul de păr, unde este transformată în căldura, distrugând celulele germinale, care hrănesc părul. Eliminând aceste celule, părul moare şi cade la un interval de 15 zile de la tratament. Încă de la prima ședință 30% din firele de păr vor dispărea.

La sfârșitul tratamentului părul va fi eliminat în proporție de 90%. Părul rămas va fi foarte rar, subțire, decolorat și fin. Niciodată fotoepilarea nu atinge gradul de 100%!

Nu va smulgeti firele de par intre sedinte, cel mult folositi lama de ras sau crema depilatoare si nu mergeti la solar sau nu va expuneti la soare cu trei zile inainte.

Pentru a afla mai multe despre epilarea definitiva IPL la axila:

Epilarea definitiva cu IPL- axile

In luna ianuarie aveti o oferta la sedintele de epilare definitiva cu reducere de 20%, adice doar 108 lei sedinta! Nu-mi spuneti ca este scump, caci este 100 lei/lunar, adica aproape cat dati la cosmetica, doar ca de data asta este limitat si definitiv – veti scapa de par si epilare aproape 90% pentru totdeauna!

Voi ce experiente aveti cu epilarea definitiva?

Votre,
Gabi Urda

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.