Postare pentru cauza gentilor de piele

By  |  2 Comments

Plic Cannes - colectia Postcards 3127 bags by Oana LazarCumpara-le cu moderatie si decenta, fara a deveni un viciu, cat sa acopere o linie fina intre util si frumos. Gentile din piele naturala sunt investitii. Pe o piata sufocata de genti din piele ecologica si alte plasticuri, parca imi vine sa sustin cauza sacoselor din panza ca sa fiu eco in totalitate. Insa, se consuma la fel de multe resurse pentru a produce o geanta din piele ecologica, ca pentru una din piele de vaca.

Sa enumar cateva motive pentru care aleg o geanta din piele naturala, uneia din vinilin:

  • Rezistenta. Carti, portfard, reviste, agende, telefon, mar…poseta rezista. Femeile au tendinta de a-si supraaglomera poseta, rar am vazut genti din vinilin care sa reziste unui asemenea stres mai mult de cateva luni. Insa o geanta din piele da, poate duce multe, foarte multe.
  • Banii vs. timp de purtare. Daca vei alege un model clasic si o culoare la fel, ai mari-mari sanse ca geanta ta sa-si amortizeze banii in cativa ani. Si, da, daca este ingrijita bine sa devina o piesa pentru nepotii tai. Cu banii pe multele genti din vinilin pe care le porti cateva luni si apoi se strica, poti cumpara o geanta frumoasa si rezistenta din piele naturala.
  • Se invecheste frumos. Cat este de placuta la atingere si vedere pielea purtata, pe care culoarea s-a nuantat in tonalitati diferite, pe care citesti sutele de deschideri si inchideri, mainile care au tinut baretele, greutatea care a deformat-o putin.
  • Prestanta. Geanta din piele de sarpe primita cadou de la mama mea, una dintre gentile sale de tinerete, sunt unul dintre acele obiecte care ridica imediat valoarea unui outfit oricat de simplu ar fi acesta. Un interviu, o intalnire de business, o intalnire formala sau, pur si simplu, o prima intalnire sunt, mai ales, momentele in care hainele si accesoriile tale vor vorbi mai intai pentru tine. Gentile din vinilin cu cara salarii mari si joburi importante.
  • Relatia. Geanta din piele iti va absobi mirosul cremei de maini, al parfumului, mirosul pielii tale. Va deveni o parte din tine, va fi madlena ta, iti va aminti de atatea momente importante pe care le-ati trecut alaturi. Va fi o parte din tine.

Investiti in genti din piele create de designeri romani, care isi aleg, deseneaza, croiesc si cos pielea in atelierele proprii. Care le impregneaza cu energia si creativitatea lor. Veti primi o parte din ea si o veti resimti cu fiecare purtare.

Scoateti ceva din geanta, un gand, o emotie, un ruj, orice…un mesaj:)

Cu drag,

Gabi Urda

 

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

2 Comments

  1. Pingback: Cum sa pari imbracat scump | Gabi Urda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.