Think out of the…bottle sau cum sa reciclam deco sticlele goale

By  |  0 Comments

Sticle de vin transparente - vaze

Doar niste recipiente de care scapam imediat ce le golim… sau obiecte frumoase pe care le punem recicla intr-un mod deco si/sau practic?

Think out of the box si cand vine vorba despre obiectele care ne inconjoara zilnic, utilitare cum sunt sticlele de vin. Plus ca este un antrenament pentru minte pe care uitam, mai mereu, sa o scoatem de pe cararile batute ale rutinei, dar si o desfatare pentru maini care vor lucra cu drag la altceva, nu doar la tastele calculatorului sau la butonarea telecomenzii. Sa ne reamintim sa fim creativi, dibaci si bucurosi de propriile noastre idei si creatii!

Sticlele de vin:

– sunt dintr-un material de buna calitate,

– au forme diferite,

– au jocuri de transparente si culori,

– intr-un cuvant sunt, in sine, obiecte frumoase,

– sa refolosesti este mereu o idee buna,

– sa fii creativ inseamna sa traiesti.

Asa mi-am spus si eu cand am inceput sa nu mai arunc sticlele de vin, ci sa le spal pe dinauntru si pe dinafara si sa le expun intr-un raft de dulap. De la una-doua am ajuns la vreo 30 si parca mereu mai descopar o forma noua, o alta nuanta sau o schimbare ciudata de la forma regulata a sticlelor clasice. Le folosesc pe post de vase de flori, una cate una, insirate pe geam, ca lumina sa razbata firesc prin sticla si apa pana la floare.

Insa, urmatorul plan este sa vopsesc cu spray grafitti in culori pastel o serie de 6 pentru un aranjament cu flori pentru masa de Paste. Celalalt plan il include pe el, care s-a oferit sa mi le taie si sa fac ,din cele verzi, o serie de pahare de limonada, din cele mari cu sticla mai groasa.

 

Cum sa le taiati/taie (el) cat mai drept si cu minim de efort:

 

Alte idei deco de incercat:

 

IUBESC Sticlele de vin si florile:

Credit foto: Credit: http://www.happinessisblog.com & http://reincarnationsart.com & http://itendtowhisper.wordpress.com

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.