Tommy Hilfiger

By  |  3 Comments

Vorbim despre haine, nu despre moda. Despre creatii care s-au cladit din bazele stilului clasic american, functional, versatil, natural, dar s-au adaptat mereu vanturilor schimbarii, prospetimii, forfotei marilor metropole.

Tommy Hilfiger prin TopDesigners.ro

Tommy Hilfiger prin TopDesigners.ro

www.topdesigners.ro aduce astfel de haine in Romania, aduce brandul Tommy Hilfiger si-ti da oportunitatea de a-ti cladi o garderoba care sa te reprezinte.

Logo-ul sau albastru, rosu si alb a devenit un simbol al culturii urbane, al design-ului cool, relaxat, dar bazat pe valorile clasice ale functionalitatii si inaltei calitati. Cu un traseu deloc clasic, Tommy Hilfiger si cariera sa sunt dovezi ale mix-ului perfect intre spirit creativ potentat de viziune de business.

Timp de 25 de ani, Tommy Hilfiger a adus spiritul american firesc, natural consumatorilor de moda din intreaga lume. Viziunea sa a transformat articolele clasice, le-a adus actualitate, fara a le stirbi din calitatile care le-au facut sa treaca peste tendintele efemere.

Pulover Tommy Hilfiger prin TopDesigners.ro

Pulover Tommy Hilfiger prin TopDesigners.ro

Cardigan barbatesc Tommy Hilfiger prin TopDesigners.ro

Cardigan barbatesc Tommy Hilfiger prin TopDesigners.ro

Inca de la lansarea colectiei Men’s Sportswear in 1985 oferta de articole Tommy Hilfiger s-a extins pentrua desavarsi un stil de viata premium. Logo-ul Tommy Hilfiger este recunoscut in lumea intreaga ca simbol al calitatii. Cu un public intre 25 si 45 de ani, brandul Tommy Hilfiger se adreseaza celor care sunt mereu in cautarea unei interpretari a stilului clasic American – purtabil, firesc, dar mereu contemporan si original.

Tommy Hilfiger prin Topdesigners.ro

Tommy Hilfiger prin Topdesigners.ro

Cumpara haine care sa vorbeasca despre tine!

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

3 Comments

 1. Eugen Murariu

  January 29, 2015 at 8:20 pm

  Modele frumoase si calitate a materialelor ! Am descoperit siteul acum vreo luna, am facut deja doua comenzi, foarte multumit pana acum !

  • Alexandru Florian

   January 29, 2015 at 8:40 pm

   Recomand tuturor acest magazin online! Personal,pana acum ceva timp, eram fan al anui site de afara, dar comenzile imi ajungeau destul de greu, apareau probleme cu marimile si imi era destul de greu sa fac retururi. Acum lucrurile sunt mult mai simple de cand exista http://www.topdesigners.ro si ma bucura faptul ca online-ul romanesc are un magazin de Tommy la preturi decente, in concordanta cu cele din Occident.

 2. George Ilici

  January 29, 2015 at 11:41 pm

  Sunt client fidel al celor de la topdesigners si ii recomand si eu cu mare drag pentru initiativa si curajul de a intra pe o piata dificila cu un brand atat de mare !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.