Workshop Brasov – Transforma-ti tinuta intr-o declaratie de stil!

By  |  0 Comments

Buna, buna dame dragi,
Asa cum am promis revin la Brasov anul acesta cu un workshop nou “Transforma-ti tinuta intr-o semnatura personala!”, 19 martie, 10:30-14:00, Galeria de arta Ora0 (str. De Mijloc, 133).

Relatia dintre tine si garderoba ta poate fi inteleasa, traita deplin, in creativitate si asumare, poti controla ce mesaje transmiti prin tinutele tale.
Ce croieli mi se potrivesc, ce culori ma avantajeaza, care sunt trucurile stilistice prin care sa manipulez hainele incat sa par mai zvelta, mai inalta, ca am talia mai subtire si gatul mai lung, orice fel de corp as avea?
Toate astea isi vor gasi raspunsuri.
Dar si, cum ma exprim prin haine? Ce mesaje imi transmit mie si celorlalti prin alegerile mele legate de imagine? Imaginea mea actuala ma ajuta sau ma saboteaza?
Informatii, exercitii practice, provocari dincolo de zona de confort, impulsuri si experienta cautarilor mele si a clientelor cu care am lucrat.
Pret: decent 90 lei

Inscrieri aici: http://gabiurda.automatketing.ro/f/11

Sa va spun un secret, Getty Tatomir, fondatoarea galeriei Ora O din Brasov, este unul dintre Mos Craciunii mei Secreti dintr-un joc de pe Facebook. Si uitati ce surpriza, ce surpriza, astazi ajungem sa organizam un eveniment impreuna!
Suntem interconectati, iar oamenii asemenea se aduna. Abia astept sa ne cunoastem personal. Brasov, viiiin!

Imbratisez,

Gabi Urda

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.