Yard Sale 22 martie @ Dianei 4

By  |  2 Comments
Comunitatea Yard Sale se reuneste la reciclare si scotoceala

Comunitatea Yard Sale se reuneste la reciclare si scotoceala

Primavara reciclam cu Yard Sale pe 22 martie @ Dianei 4!

In martie facem curatenie in dulapuri, in minti si in suflete. Redefinim, refolosim, reciclam, revalorizam produsele pe care le-am cumparat din impuls, care ne aglomereaza casa si viata, care stau nefolosite. Ele pot fi comori.
Vino la editia din martie a Yard Sale si scotoceste, recicleaza si socializeaza cu noi, marea comunitate a consumatorilor responsabili.

Yard Sale-ul te pregateste de primavara! Ne innoim garderoba intr-o sesiune de scotoceala printre chilipiruri pretioase in sambata din 22 martie la Dianei 4 (zona Rosetti, str. Dianei, nr. 4). De la 10:00 la 18:00 schimbam perspectiva asupra hainelor, pantofilor, bijuteriilor, obiectelor decorative si electrocasnicelor folosite. Le readucem utilitatea, le prelungim viata pentru inca un ciclu de folosinta.

Pentru ca Yard Sale este o forma de reciclare absolut necesara oricarei societati consumeriste, vindem la preturi mici sau dam o alta utilitate lucrurilor uzate moral, dar nu neaparat fizic.
La finalul fiecarei editii participantii si vizitatorii doneaza haine si incaltari unei case de plasament sau Samu Social.

Astfel, la Yard Sale de 22 martie @ Dianei 4, sambata de la 10:00 la 18:00, te asteaptam sa scotocesti în multe dulapuri, cufere, valize pline de minuni la cel mai eco responsabil targ din oras.

Multumim Dianei 4, o gazda atat de primitoare, si partenerilor nostri media: Ele.ro, Alomoda.ro, Bigcitylife.ro, TvCity.ro, Gratuitor.ro, Mujer.ro, Calendar Evenimente.ro, Metropotam.ro, Iqool.ro, CSRevolution.ro, LaRevista.ro, Goingout.ro, WideMagazine.ro, Pipapacii.ro, Romaniafashion.ro.

Intrare –gratuit!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Contact:
Gabi Urda – contact@gabiurda.ro / www.yard-sale.ro

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

2 Comments

 1. Andy

  March 5, 2014 at 1:49 am

  Sper sa aduceti lucruri si de barbati de data asta :D!

  • Gabi Urda

   March 5, 2014 at 11:01 am

   Buna,
   Ei eu sper sa existe, sunt editii si editii, niciodata nu poti stii ce surprize apar. Vom avea grija sa anuntam in online, poate asa isi amintesc si fetele sa caute prin dulapurile iubitilor, fratilor.
   Multumesc mult de vizita la Yard Sale si aici,
   cu drag,:)
   Gabi Urda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.