Yard Sale de august

By  |  5 Comments

 

Yard Sale de august

Yard Sale de august

7 x Yard Sale = Yard Sale de august

Pe 18 august 2013, duminica, de la 10:30 pana la 19:00, ne organizam trupele de scotocitori la Dianei 4 (zona Piata Rosetti) pentru editia de august.

Pe terasa mare si la subsol ne strangem cam 20, ca in fiecare luna, sa ne debarasam casa si viata de tot soiul de lucruri de care ne-am plictisit, care nu ne mai incap, pe care nu ni le mai dorim. Te chemam si pe tine sa faci schimb si sa cumperi la preturi mici comori pentru care nu mai avem loc.

Pentru a saptea data asteptam ochi si minti proaspete care sa caute prin haine si obiecte, apoi sa le redefineasca, sa le recicleze, sa le refoloseasca.

Pentru ca Yard Sale este o forma de reciclare absolut necesara oricărei societati consumeriste, faci schimb, vinzi la preturi mici sau dai o alta utilitate lucrurilor uzate moral, dar nu neaparat fizic. La finalul fiecarei editii participantii doneaza o parte din hainele ramase nevandute unei case de plasament.

Astfel, Yard Sale Dianei 4 in duminica din18 august 2013, de la 10:30 la 19:00, te asteapta sa scotocesti în multe dulapuri, cufere, valize pline de minuni la cel mai eco responsabil targ din oras.

Intrare libera!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

 Contact:

Gabi Urda – contact@gabiurda.ro / 0724.39.53.58 / www.gabiurda.ro

 

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

5 Comments

  1. Pingback: Imprimeuri cu fructe – manevra vestimentara de vara | Gabi Urda

  2. Pingback: Cum sa…fi un vanzator bun de Yard Sale | Gabi Urda

  3. Pingback: Cum sa… fii un cumparator istet de Yard Sale | Gabi Urda

  4. Pingback: semnalplus.ro » Evenimentele lunii august

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.