8 iunie – Discount Day 3127 bags

By  |  0 Comments

8-iunie-Discount-day-AfisVa este cunoscuta deja dragostea mea pentru brandul romanesc 3127 bags si designerul Oana Lazar! Impreuna cu echipa sa talentata au pregatit un eveniment de socializare si apropiere de purtatoarele si cumparatoarele creatiilor 3127 bags – Discount Day.

Atelierul 3127 bags te asteapta in 8 iunie (sambata), incepand cu ora 11:00 in Atelierul 3127bags din strada Mircea Vulcanescu 19 (langa Facultatea de Arte) la o sesiune de shopping cu discount de 20% pentru toate produsele.

 

Totodata 8 iunie inseamna ziua lansarii pentru colectia capsula Bukarest Postcards, o serie de genti si plicuri din piele naturala si material textil imprimat realizate dupa vederi vintage originale ale Bucurestiului.

Pe langa selectia de genti din Atelierul 3127bags, toate comenzile preluate in ziua evenimentului vor beneficia de acelasi discount de 20%.

Colectia capsula Bukarest Postcards  reprezinta o ramura si o completare  a ultimei colectii a Oanei Lazar, Postcards, dedicata  calatoriilor in Europa.

Colectia “Postcards” a Oanei Lazar, designerul din spatele brandului 3127bags, este un tribut adus trecutului nostalgic, dar si celor care iubesc  calatoriile.

Colectia  de plicuri este formata din 6 piese,  fiecare reprezentand un oras european :  Berlin, Constantinopol, Paris, Bucuresti , Las Palmas si Cannes.

Gentile sunt realizate din material textil imprimat cu vederi vintage originale din secolele XIX-XX si piele naturala.

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.