Salonul de vintage – 25 mai 2013

By  |  0 Comments
Salonul de vintage - 25 mai, la Casara Design

Salonul de vintage – 25 mai, la Casara Design

25 mai 2013, sambata in care saloanele din showroom-ul Casara se vor umple de iubitoarele de vintage autentic. De la 10 la 20:00, toate cele care isi doresc piese de designer vintage intr-o stare perfecta, sunt asteptate pe Calea Dorobanti 159, lipit de liceul I.L.Caragiale. Aici am adunat cele mai importante nume de pe piata de vintage romaneasca pentru toate “vintagistele” in cautare de comori. 

Ca de la iubitoare de vintage, la iubitoare de vintage, marturisesc ca abia asteptam o asemenea manifestare in Bucuresti. Cele mai cunoscute si faimoase magazine online de vintage din Romania se aduna, ele si doar ele, pret de o zi, 25 mai 2013, in showroom-ul Casara (langa Liceul I.L.Caragiale) de la 10:00 la 20:00 sa admiram, probam, cautam, cumparam vintage autentic. Rochii din materiale pretentioase, broderii si aplicatii bogate de margele si paiete, dar si bijuterii pretioase sau gablonturi, genti, gulere, manusi, mici obiecte decorative ni se vor arata in acea frumoasa zi de sambata.

Vintage Wardrobe, True vintage, Evintage, Vintage lady, Vintage Deco, Vintage Paradise sunt cateva dintre numele pe care le veti intalni la Salonul de vintage, singurul eveniment din Romania dedicat exclusiv vintage-ului.

Partenerii nostri, carora le multumim, sunt Casara Design, pentru gazduire si sprijin, Cupcakes by Desire pentru briose si prajituri, partenerilor media: kyra.ro, metropotam.ro, mujer.ro, Rumors, Rufflesforbreakfast.ro, calendarevenimente.ro, Image Matters, divahair.ro si Deco si eco.

Pentru contact si detalii:

Gabi Urda – contact@gabiurda.ro sau 0724.39.53.58

Anca Manescu – anca.manescu3127@yahoo.com

Casara Showroom – office@casara.ro

 

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.