Accent du jour – decolteul la spate

By  |  7 Comments

Intr-o lume a afisarii fatise, a dezvaluirii pana la nuditate, a rochiilor transparente si a decolteului pana la buric ce faci cand vrei o aluzie vestimentara?!

Porti decolteul la spate.

E primul raspuns care imi vine in minte. Poate si pentru ca ne amintim atat de putin de cum aratam de la spate, de cealalta “parte” a noastra la fel de vizibila la fata.

Muti centrul de interes!

In cabinele de proba doar uneori, mai ales la pantaloni, verificam cum se aseaza la spate.

Decolteul bluzei sau rochiei nu-i musai sa atinga noada. Exista si decupaje, mai degraba decat decolteu. Decupaje care dezvaluie bucati de piele, aluzii si nu dovezi clare. Pana una alta ne facem curaj in a ne descoperi, cate un pic ca sa starnim imaginatia.

Decolteul adanc pe spatele unei rochii cere premeditare. Unora ni se pare ca sanii mari, care au nevoie de sustinere pun dileme, caci sutienele cu inchidere joasa sau cupele care se lipesc din silicon nu sunt de incredere. Iar lipsa sutienului este posibila doar in cazul sanilor mici.

Am adus asta in discutie prima oara, caci e dilema mea. Insa, si un spate curbat, va amintiti cancan-ul cu Elena Udrea si rochia sa cu spatele gol, sau prezenta multor alunite inestetice poate sa ne gandim cat de adanc sa fie decolteul. De aceea va propuneam decupajele sau decolteul acoperit de un tulle culoarea pielii, asemenea costumelor de patinaj artistic.

Daca v-ati plictisit de bluze, rochii, chiar tricouri restilizati-le prin crearea centrului de interes la spate, printr-un decupaj.

Cand ai purtat ultima oara spatele macar putin dezgolit?

Credit foto: Pinterest.com

Cu drag,

Gabi Urda

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.