Atat timp cat vei darui, vei primi

By  |  1 Comment
Lampa Tetris si patanii cu sensuri ascunse

Lampa Tetris si patanii cu sensuri ascunse

“Luaţi decizia să dăruiţi oriunde v-aţi afla, tuturor celor cu care vă întâlniţi. Atât timp cât veţi dărui, veţi primi. Cu cât veţi dărui mai mult, cu atât mai mare va deveni încrederea dumneavoastră în efectele miraculoase ale acestei legi a dăruirii”, spune Deepak Chopra in “Cele sapte legi spirituale ale succesului”. Sub influenta acestor cuvinte cei de la Mindblower.ro si-au creat un serviciu de asistent de Cupidon pentru luna februarie. Bineinteles, am fost una dintre sagetate…

Eu si el, prin “procura”, caci eu am ales cadourile. Mie imi e drag “sa ofer”, lui ii e drag “sa primeasca”, lor le-a fost drag “sa ne daruiasca”, iar noua “sa primim” si am inchis cercul! Dupa comanda, a sosit repede si pachetul, mov cu imprimeu logo-ul Mindblower.ro (stau bine cu brandingul). M-am asezat pe canapea, caci imediat ce desfaceai coletul, te astepta o scrisoare scrisa de mana, calda si calina, alaturi de anuntul unei alte surprize. V-o spun mai incolo! Acum sa nu va mai tin pe ace si sa spun ca am ales veioza Tetris si sticla cu filtru portabil.

Cum lucrurile dragi isi gasesc repede utilitate si sens in viata noastra, la cateva zile dupa ce aranjam si testam lampa Tetris, se arde una dintre sigurantele din tabloul electric. Becurile din casa nu mai primeau curent electric. Frumos, romantic, avem lampa si inca cateva lumanari decorative uitate printr-un sertar.

Dar, ce te faci, cand iti vin oaspeti, care-ti raman la masa si tu ai ca surse de lumina doar cele mai sus mentionate. Pai, te comporti firesc, mancati impreuna, va bucurati, glumiti pe seama semi intunericului si a experientei de a manca la lumina colorata si palpaietoare. Oricum lampa arata bine si stinsa, colorata, vesela, funky-retro, plus ca te joci si ii schimbi forma zilnic.

Sticla pentru sportivi-eco

Sticla pentru sportivi-eco

Cat despre sticla cu filtru portabil, e wow! Sunt la tae-bo sau pilates de trei ori pe saptamana cel putin, iar el de alte trei ori la aikido. Asadar, sticla ajunge ba intr-un rucsac, ba intr-altul. Chiar scapi de gustul de apa de chiuveta, filtreaza pana la 150 l, adica 300 (treisute) de sticle de apa la 0,5 l. Asta da economie, plus ca arata foarte bine. Cum vine vara si am mereu apa in geanta, planuiesc inca o achizitie.

Oliviera cu masura

Oliviera cu masura

Am lasat supriza la final – oliviera inteligenta. Asta ca sa ma tenteze sa-mi reiau micul retetar de pe blog. Recunosc, inca nu am incercat-o, abia astept vremea salatelor. Arata impecabil, imi sunt dragi obiectele frumoase, care au si utilitate.

Daruiti dragoste, in cuvinte, in gensturi, in ganduri, ba chiar si in lucruri,

Cu drag,

Gabi Urda

 

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.