Impresii si alte bucurii “Cum ma imbrac…”, cursuri de educatie vestimentara

By  |  2 Comments
Cursurile "Cum ma imbrac..." sau la ce e bun frumosul

Cursurile “Cum ma imbrac…” sau la ce e bun frumosul

Hainele pot crea punti, punti de comunicare sociala, emotionala. In cadrul cursurilor introductive de educatie vestimentara “Cum ma imbrac…”, fustele, bluzele si rochiile au fost impulsuri catre dialoguri autentice, firesti, pline de impulsuri catre schimbare…a voastra si a mea deopotriva…

Voi relua cursurile in martie sub o forma mult mai scurta, de o zi, sambata de la 11.00 la 17.00, cu o pauza mica de cafea. Mi-am confirmat cat de importante sunt interactiunile si informatiile personalizate, astfel ca intre explicatiile sustinute de fotografii si exemple personale, vom discuta pe garderoba voastra personala si stilul vestimentar abordat. In schimb, imi vor lipsi teribil, schimbarile atat de vizibile de a doua zi, notiunile despre proportii si silueta aplicate, care schimba toate tinutele din dulap – marcarea taliei cu o curea, fusta in locul pantalonilor, cizmele cu putin toc in locul bocancilor.

Le multumesc tuturor celor care au venit la primele cursuri si mi-au trimis gandurile lor si energia:

Cassandra B: 

Excelent workshop-ul! Highly recommended, chiar si pentru cine are impresia ca stie cum sa se imbrace. Gabi Urda prezinta o multime de trucuri, da sfaturi din experienta, ofera solutii verificate pentru problemele noastre de “imagine”. De asemenea incurajeaza schimbul de idei intre participante, discutiile libere si intrebarile. Pleci de acolo, nu doar cu idei noi despre cum sa te imbraci, dar si cu cateva prietene noi. Vesuvio Cafe este un cadru foarte potrivit pentru aceste intalniri: luminos, cald, cu chelneri discreti si eficienti.

Viky B:

Am venit la curs cu ideea ca nu o sa invat mare lucru si ca stiu destule lucruri despre haine si despre mine, dar m-am inselat si mi-am dat seama ca acest workshop era veriga lipsa din parcursul meu vestimentar si ca nimic nu e intamplator. Gabi, iti multumesc si pasesc spre viitoarele tinute cu o mai mare incredere!!!

Oana V:

Am pornit spre primul seminar din platforma “Cum ma imbrac” cu putin scepticism, indus singura recunosc. M-am redescoperit, am invatat multe lucruri practice si multe trucuri dragute. Chiar daca ne place sau nu, prima impresie o vor da mereu hainele pe care le purtam. Acestea ne pot subtia sau ingrasa, ne pot inalta sau ne pot face sa parem mai scunde, culorile calde ne vor lumina fata, iar cele reci ar putea sa ne scoata mai mult in evidenta cearcanele. Pe scurt, poti radia intr-o rochie aleasa cu grija, poate fi admirata doar rochia sau poti anula din start ambele variante! Tu ce preferi?! Ca ne place sau nu, hainele vor exprima mereu partea noastra interioara (vesela, jucausa, copilaroasa, romantica, vulgara, exigenta, ignoranta, depresiva, trista etc) si important este sa constientizam acest lucru. Iar atmosfera este minunata, la o cafea fetele discuta, chicotesc, se amuza si experimenteaza. Ce mi s-a parut minunat a fost faptul ca a doua zi am constatat schimbarea la fiecare participanta! A fost wow! Nu a fost radical, dar fiecare avea un zambet minunat pe fata! Asta inseamna acceptare si schimbare, inseamna increderea in sine! Iar Gabriela este un om minunat cu care este imposibil sa nu ai chimie! Recomand aceste seminarii din tot sufletul!

Andreea A:

“Ce-am aflat mergand la workshopul “ Cum ma imbrac”:
1. Ca am talie, prin urmare ca, de fapt, chiar m-am imbracat gresit toata viata
2. Ca picioarele mele nu sunt asa scurte cum le vedeam, ba chiar au lungimea potrivita pentru inaltimea mea; iarasi, m-am imbracat gresit toata viata
3. Ca exista pantaloni cu talie inalta care ma prind bine, dar trebuie sa-i caut indelung, deci good things come to those who seek patiently
4. Ca oricat de mult ti-ar displacea o parte a corpului tau, o sa te simti fabulos daca o imbraci in hainele potrivite

Concluzii:
1. Nu mai evit minunatii pantaloni cu talie inalta
2. Ma imbrac in culori si mai traznite decat inainte
3. Am plecat cu un self confidence boost enorm

Oana D:

Prin cursurile “Cum ma imbrac…”, Gabi iti spune tot ceea ce subconstientul tau incerca sa iti comunice, dar tu nu reuseai sa decodezi. In ceea ce ma priveste, am invatat sa-mi recunosc talia, sa mi-o pun in valoare, sa indraznesc sa combin culori, sa fiu femeie si, de ce nu, poate sa fac un bine societatii si sa-i ajut si pe cei din jur sa faca alegeri cel putin corecte.
E vorba despre bun simt, estetica si logica in vestimentatie. Un astfel de curs mie mi-a schimbat viata. Am aflat ca sunt frumoasa, doar ca nu stiam de fiecare data cum sa o arat. Daca toti ar trece macar odata prin aceasta experienta, lumea ar fi mai saraca in frustrari si mai bogata in forme!

Little black dress si cursurile de educatie vestimentara

Little black dress si cursurile de educatie vestimentara

Va astept cu drag si in martie,

Gabi Urda

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.