“Corpul tau, stilul tau” – consultanta vestimentara online

By  |  4 Comments

Programul de consultanta vestimentara online, care si-a lansat Modulul Prim: “CORPUL TAU, STILUL TAU”, este un alt pas in demersul meu de constientizare asupra importantei imaginii in toate sectoarele vietii noastre. Am inceput cu alfabetul stilului personal care este cunoasterea tipului tau de corp si valorizarii sale prin haine corect alese. Urmeaza si alte module care vor continua si completa acest program care-ti ofera informatii stilistice-reper indiferent de tendinte, varsta, bugete, kilograme etc.

Programul odata accesat nu expira, il poti realiza cand iti doresti, cand ai timp, cand ai disponibilitate.

Dureaza aproximativ doua saptamani, dupa ce tu imi trimiti masuratorile, vom porni un demers defalcat in cinci (5) emailuri si doua programe video, in care vei afla personalizat care este tipul tau de corp, cum il imbraci adecvat, care sunt proportiile corecte pentru a alcatui o tinuta echilibrata, resurse, exercitii si exemple multe vizuale care sa te ajute sa ancorezi in garderoba ta schimbarea si noua perspectiva, un stil personal mult mai armonios, coerent care se contureaza si ramane cu tine, devine un atu, o alegere, nu o intamplare.

Bineinteles, vom fi in dialog de cate ori iti doresti via email sau pe grupul de Fb secret, la care ai acces dupa ce ai achizitionat programul.

Pentru ca programul “Corpul tau, stilul tau” are o linie motivationala pronuntata, aceea a dezvoltarii personale, am ales sa ne si vedem prin intermediul  materialelor video in care sa te fac constienta, inca o data, despre limitarile generate mai ales de societate si producatorii de haine, despre granite si tabu-uri false pe care ni le insusim si care ne fac sa pornim o adevarata batalie cu silueta noastra si dulapul nostru.
Curioasa?! ACCESEAZA-L AICI: CORPUL TAU, STILUL TAU!

Deja sunt peste 70 de inscrise, care au programul in desfasurare, si, da, emailurile lor, fotografiile lor si mesajele lor de pe grupul secret de pe FB “Corpul tau, stilul tau” sunt o incredintare ca functioneaza si aduce schimbari pragmatice, vizibile, imediate. Acum au, in sfarsit, informatiile si instrumentele care le ajuta sa simta ca relatia dintre corpul lor si garderoba lor s-a armonizat, ca arata si se simt bine chiar daca nu au corpul pe care l-ar fi visat, ca multe dintre tabu-urile lor legate de imagine si corporalitate s-au evaporat in acest spatiu creat de programul “Corpul tau, stilul tau”.

Bunicile noastre, mamele noastre si noi am primit una de la cealalta un bagaj minim, uneori chiar gol, dar dificil de carat, de informatii despre cum sa ne cunoastem corpul si sa-l imbracam in concordanta cu nevoile lui, cu circumstantele, cu varsta, cu statutul nostru. Daca strabunicile si bunicile noastre veneau dintr-un mediu rigid, cu reguli stricte si tabu-uri vestimentare, mamele noastre au trecut, dupa puterile fiecareia, printr-un mediu de tranzitie, in care statutul lor profesional devenea important, iar imaginea la serviciu le preocupa in detrimentul altor aspecte, si a venit si randul nostru.

Noi, cele care pentru prima data in istoria femeilor din neamul nostru avem de-a face cu consumerismul, cu o garderoba de zeci/sute de articole, cu exigente de cariera, mama, sotie, socialite, prietena si multe alte roluri. Asadar, noi am prins de ici de colo, din familie cate un pic, din anturaj, din mass media, din incercarile autodidacte niste crampeie de informatii, de deprinderi vestimentare. Insa, stiu, caci si eu am simtit asa, ca totul e volatil si iti creeaza mereu sentimentul de nesiguranta, ca nu faci bine, ca ceva iti scapa.

Ce facem atunci?

Raspunsul: Ne crestem pe noi, invatam ca sa ne putem adapta, ne gasim, cu ghidare si suport, vocea proprie, in garderoba si in viata.

Poti sa incerci singura, sunt convinsa ca iti va reusi de minune. Insa, in cat timp? Ai timpul asta? Cu cate resurse, din cate incercari ratate, cu ce preturi la nivel psihic sau profesional?
Orice expert este un om cu sindromul compensarii si si-a rezolvat problema atat de bine ca a devenit specialist in ea. Parcursul meu de ani de consultanta de imagine si zeci de cliente, sute daca le numaram si pe cele prezente la seminariile de stil personal, demonstreaza ca pot si stiu sa te ghidez si sa te sustin in schimbarea ta de imagine, schimbare care isi va duce razele in toate sectoarele vietii tale.

Dupa programul “Corpul tau, stilul tau” ramai cu un pachet de informatii, cu deprinderi si revelatii care vor folosi toata viata, care te vor face stapana pe acest sector al imaginii.
Da-ti voie sa-ti fie bine! Da-ti voie sa te pui in valoare prin hainele potrivite conformatiei tale!
Ne despart 10 minute si un centimetru? 
Imbratisez,
Gabi Urda

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.