De-ar inventa cineva masina aia de spalat cu doua compartimente?!

By  |  0 Comments

Imi astept bebelusul. Pentru prima noastra intalnire, de peste cateva zile, fiecare dintre noi se pregateste, el isi executa plin de avant intinderile si presiunile, eu ma deplasez leganat, in timp ce imi pregatesc cuibul: patut, sisteme de purtare, carut, haine, pleduri, scutece…

Hainele de bebelus sunt un mister si pentru mine, ca pentru orice viitoare mama. Inca invat, acum doar teoretic, pana va veni Codrin, centimetri raportati la luni, tesaturile, sistemele de inchidere (muuulte capse mici), tipurile de haine si cum sa eviti sa-l imbraci sistematic in baby blue daca e baiat.
Chiar daca pe site si in cursurile de stil personal mentionasem si inainte de sarcina ingrijirea responsabila a hainelor, acum exista o motivatie puternica pentru a relua la un alt nivel subiectul. Imi doream de multa vreme sa testez detergentii eco fara miros sau nucile de sapun, iata ca le-a venit momentul si le ador.

Bine-bine, insa ma aflu in fata unei alte dileme, hainele de bebe sunt putine si mici, programele masinii de spalat consuma multa energie, apa, timp, mi se pare o risipa sa spal o mana de tesaturi si atat. Insa, nici nu as vrea sa le amestec cu cele de adult sau cu lenjerie si prosoape.

Atunci am vazut LG Twin Wash. Doua cuve separate, doua programe diferite de spalare simultana. Asadar, hainele de bebe in cuva mica de dedesubt, cu detergentul lor si timpul lor, iar hainele noastre in cea principala, cu alte caracteristici de spalare.


O sa-mi spuneti ca in aceasta situatie speciala, de bebeluseala, o LG Twin Wash este o investitie, insa apoi?

Apoi, cuva mica isi va gasi mereu utilitatea in cazul hainelor speciale cu tesaturi delicate, care isi tot asteapta randul pe fundul cosului de rufe (sau sa te indupleci sa le speli de mana), hainelor ale carori culori necesita atentie, imbracamintea de antrenament, cea care are nevoie de tratamente de inalbire etc.
Cele doua compartimente ale masinii LG Twin Wash sunt incluse in acelasi ansamblu, folosesti acelasi spatiu, doar ca acum nu mai astepti sa le speli pe rand, ci o poti face simultan. Si, mai ales, consumi mai putin detergent, apa, timp, spaland hainele de nisa (categoriile de care pomeneam mai sus) intr-o cuva potrivita pentru ele, nu in cea mare, cum faceai pana acum.
Tin minte bucuria bunica-mii cand a folosit prima data masina de spalat si replica ei: “De cearceafurile mari si perdele imi era cel mai urat!”. Era asa palpabil ca tehnologia ii oferea ajutor, ii facea viata mai buna dandu-i timp si lasandu-i energia pentru altceva.
Acum, uitandu-ma in cosul de rufe si vazand mana de camasi albe, pe care nu le-as spala amestecat cu altceva si care isi asteapta randul de multa vreme, eu zic: “De-ar inventa cineva masina aia de spalat cu doua compartimente?!”

Votre,
Gabi Urda

Credit foto: LG

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.