Deco-Eco – Pungi de plastic

By  |  0 Comments

Amintire de Sulina - o punga inramataVa fi un post scurt, azi nu va plictisesc mai mult de o fotografie si o poveste. Asta vara am fost in Sulina cu Iuliana mea, 2 saptamani.

Sa stai intre Dunare si mare este preaplin de suflet, bronz de caramel, rasete in murmur de valuri, castane de apa si cateva cochilii de rapane. Pluuus, a da, plus una dintre cele mai frumoase pungi de plastic pe care am vazut-o vreodata – imprimata cu ceva cumparaturi de-ale englezilor, mai intai creionate si apoi vopsite cu acuarela. Ce sa mai niste ilustratii teribile, care mie-mi aduc aminte de cartile de povesti de demult.
Ca totul sa fie bine, caci na, dupa 2 saptamani de citit si stat cu burta la soare aveam mintea odihnita, a venit ideea de a o inrama. Am cumparat 2 pungi dintr-un supermarket anonim din Sulina, pe una am folosit-o in scopurile pentru care fusese creata, cealalta am pastrat-o intr-o carte, si am inramat-o. A devenit repede vedeta centrului de inramat, a bucatariei mele si, in general, a povestilor despre amintiri palpabile mai ciudate.

Povestea calatoriei de la Sulina a fost publicata aici: http://www.bewhere.ro/turism/jurnal-de-calatorie-sulina-3630/.

Asa-i ca va place? Eu am asa o caldura in suflet cand ma uit la punga mea inramata. Voi cum va pastrati amintirile de vacanta?

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.