Este timpul!

By  |  2 Comments

Da, da, chiar cred ca este timpul, timpul sa vorbim despre ceasuri ca despre accesorii vestimentare, verisoarele bijuteriilor, dincolo de latura lor functionala, utilitarista…

Ceasuri de dama Guess

Ceasuri de dama Guess

Peste tot in jurul nostru ni se indica scurgerea timpului: ceasurile de pe strada, telefonul pe al carui ecran clipocesc suspendate cele patru cifre care te situeaza temporal intr-un anume cadru, ceasurile de bord ale masinii, radio-ul sau televizorul care iti anunta tam nesam, necerut si necenzurat, ora si minutul in care te afli.

Stai linistita, nu esti niciodata pierduta intr-o necunoastere a orei exacte, ba din contra. Iar, cand te surprinzi in metro cu ceasul la mana, care nu mai functioneaza de ceva vreme, dar care se potriveste cu restul bijuteriilor si cu tinuta din ziua aceea, realizezi – WOW, ceasul si-a schimbat functia, acum cea estetica este primordiala.

“Ce frumoase sunt!” Asta a fost primul gand cand mi-au ajuns in fata ochilor ceasurile Guess si propunerea celor de la https://ceasmania.ro de a le testa intr-o sedinta foto. Mi s-a explicat calitatea lor, faptul ca functioneaza fara cusur si, da, apreciez aceasta insusire… Insa, nu ma dezic, nu m-ar deranja sa le port doar ca pe un accesoriu si… atat.

Ceasuri de dama Guess

De la premiza asta am pornit si cand am facut sedinta foto: “Cum sa-ti privesti ceasul ca pe un obiect frumos…si atat”

  1. Este o podoaba care creste valoarea estetica a tinutei

Multi dintre noi ne-am pierdut reflexul, de acum uitat, de a ne uita la ceas cand vrem sa verificam daca am ajuns la timp. Scoatem din geanta/buzunar telefonul mobil. Insa, toti ne-am pastrat dorinta de a purta un ceas spectacular, care atrage privirile. Aspectul are intietate inaintea functiei in sine, forma si designul sunt apreciate, ne conduc catre alegerea unui anume model sau brand.

Ceasuri de dama Guess SOHO

Ceasuri de dama Guess SOHO

Astfel ca, eu da, eu sunt una dintre purtatoarele de ceas care nu stie niciodata cat e ceasul, insa ii apreciez linia, forma, culoarea, finisajele. M-am indragostit de modelul Guess SOHO, in variantele complementare argintiu si albastru. Pe care da, le-as purta impreuna unul pe stanga si unul pe dreapta, ca doar timpul e in mainile mele, la fel si modul in care imi stilizez accesoriile.

  1. Este punctul de plecare al crearii tinutei

Si aici trebuie sa vorbim despre Chelsea, cel cu curea din piele neagra si cadran mic. Ca o iubitoare de vintage, designul sau cu influente retro m-a atras. Si da, chiar mi-am alcatuit tinuta gandindu-ma ca il port, am scos ciorapii plasa din dulap, rochia alba si pantofii din satin cu toc mic (kitten heels) si bareta pe calcai (sling back).

Ceasuri de dama Guess

Ceas de dama Guess Chelsea

Ba, uitandu-ma pe masa m-a tentat si Lady Wafer, chiar si Liberty sau Park Ave.

Ceas de dama Lady Wafer

  1. Pune in valoare incheieturile fine

V-am mai povestit despre incheieturile mele subtiri si despre contradictia din setea de a purta bratari si neputinta, ca mereu, da mereu is prea largi. Si, da, parca e o lege a lui Murphy ca mereu vad femei cu incheieturi fragile care iubesc si poarta ceasuri masive, aproape de modele pentru barbati si femei cu incheieturi nu tocmai delicate care isi stranguleaza mana in ceasuri fine.

Legea fizica a proportiilor, spune ca un obiect mic langa unul mare o sa para prin comparatie si mai mic, iar celalalt mai mare.

Asadar, femeilor cu maini puternice le sunt recomandate ceasuri asemenea: Moonstruck de la Guess, de pe Ceasmania.ro este un exemplu, la fel si Overdrive cu bratara de silicon alb, pentru cele sporty eclectice.

Ceas de dama Guess Moonstruck

Ceas de dama Guess Overdrive

Bijuteriile din pictorial apartin designerului Iuliana Asoltanei si pot fi achizitionate de aici.

Votre,

Always in time,

Gabi Urda

Ceasurile din pictorial apartin brandului Guess si le puteti avea de pe Ceasmania.ro.

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.