(Re)creeaza-ti rochia @ Zaza Boutique

By  |  0 Comments

Era final de ianuarie cand ne-am asezat pe canapea in atelierul Zaza Boutique, intr-un living cochet de pe Vasile Lascar. Discutiile despre stilul personal croit pe masura ta, despre pasiunea pentru haine si necesitatea unor servicii made-to-measure pentru femei ne-a dus pe taramuri comune si familiare…

Zaza Boutique

Vorbesc de cele trei doamne care au conceput atelierul Zaza Boutique si despre mine, caci dialogul intins pe cateva ore bune, pe noi ne avea protagoniste. Atata vreme a trecut ca-mi este ciuda parca, ca viata m-a luat cu ale ei si nu am apucat sa va spun ce am vazut acolo: standere cu fuste de tulle vaporoase si perechi de rochii mama-fiica, perne imprimate King / Queen, rochii de ocazie facute de comanda, catifea, satin, dantela… mmmm!
Dar, acum ma intorc spre ziua aceea si va indemn sa participati la un concurs Zaza Boutique care porneste fix pe 22 februarie si se incheie pe 29 ale aceleiasi luni.

Zaza Boutique
Premiul este o un creatie noua Zaza Boutique recreata dupa dorintele si centimetri tai, doamna draga! E asa de faina ideea de co-creatie, de a recrea si a avea ceva personalizat, incat daca nu as fi in juriu, eu as trimite schite.

Hai sa nu va mai tin, iaca-ta!

CUM faci: Zaza Boutique isi vor lansa proaspata colectie de primavara intr-un catalog. Dupa ce il admirati, studiati indelung (este bine sa ochiti si ce va place si sa treceti apoi pe la atelier!):
– puteti alege un produs, oricare de pe site: www.zazaboutique.ro
– il reinterpretati in ritmul si nevoile voastre (printr-un desen, grafica pe calculator, colaj, plus explicatii in scris, ii schimbati fusta, ii adaugati maneci, il vedeti in alt tip de tesatura, il ornamentati etc.)
– le trimiteti un mesaj privat pe pagina de FB Zaza Boutique sau email: contact@zazaboutique.ro
– din toate, cinci propuneri sunt alese de juriul, ne reunim noi, cele patru de mai sus pe canapeaua din Lascar
– acestea cinci vor fi expuse pe wall-ul Zaza Boutique intr-un album si votate pana la finalul concursului
– propunerea cu cele mai multe voturi va fi CASTIGATOARE

DE CE:
Premiul este rochia conceputa de tine! Zaza Boutique va recrea modelul dupa exigentele si, bineinteles, masurile tale.
V-ati luat deja agendele si creioanele, foile si carioca, haideti…abia asteptam desenele voastre la email: contact@zazaboutique.ro

Votre,
Gabi Urda

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.