Voucher Cadou – sedinta de consultanta vestimentara

By  |  0 Comments

Complotam, tu si cu mine, la un moment de atentie si rasfat pentru o persoana draga tie. Ii faci cadou un voucher care cuprinde o sedinta de consultanta vestimentara cu mine, Gabi Urda, si o/il lasi sa aleaga intre styling personal cu lucrurile din propria garderoba sau personal shopping, cand se simte pregatit pe parcursul anului care urmeaza… 

Daca nu vine Mahomed la munte, vine muntele la Mahomed, asa a fost si demersul pana la crearea acestui VOUCHER-CADOU. Pana sa ma gandesc eu sa-l creez, au venit cereri, care mi-au reamintit ca mereu nevoia se va face simtita si iti va spune cum sa o satisfaci, daca esti suficient de atent in jur, la semnale.

voucher sedinta consultanta vestimentara gabi urd

Asa o mare bucurie mi-au creat toate emailurile colegelor de birou, sotilor, iubitilor, prietenelor care se decideau sa ofere cadou o experienta, nu un obiect. Tot acest proces atat de intim si plin de conectare in care “complotam” impreuna la momentul si exprimarea propice pentru sarbatorit. Mereu, mereu a fost primit cu surpriza, bucurie si un soi de implinire a mai multor dorinte la pachet.

Pragmatisme:

  • Pasul 1: Imi scrii un email la contact@gabiurda.ro in care iti exprimi dorinta de a achizitiona un VOUCHER-CADOU, adica o sedinta de consultanta vestimentara pentru cineva.

  • Pasul 2: Iti trimit detalii:

Pret: VOUCHER = 100 euro (emit factura) / Sedinta de consultanta poate fi la alegere: styling personal cu lucrurile din propria garderoba sau personal shopping

Durata: 4 ore

Desfasurare in general (caracteristicile personale le vom afla pe parcurs):

Sesiunea de styling personal este si un audit de garderoba, astfel ca in urma unor discutii si exercitii de stil in fata dulapului, aflam datele tehnice care tin de stil: silueta, proportii, masuri – croielile, materialele, lungimile care te echilibreaza, colorimetrie – ce culori ti se potrivesc in functie de pigmentatie, dar si stilul tau vestimentar corelat cu nevoile tale reale, cu stilul tau de viata, cu ritmul zilei tale, cu evenimentele din viata ta.
De aici, descoperim modul in care iei decizii de cumparare, dar si relatia ta cu hainele si cu garderoba ta in general – ce imbraci, ce nu, de ce da, de ce nu, care este semnatura ta vestimentara, care sunt modelele tale, cum ti-ai dori sa arate viitoarea tu.
Urmeaza o editare a garderobei dupa anumite criterii si exercitii de stil pentru obtinerea potentialului maxim din hainele pe care le ai deja, plus descoperirea a ce iti lipseste. In tot acest timp vom avea si un jurnal foto cu poze ale tinutelor pe care le cream impreuna.

voucher sedinta consultanta vestimentara gabi urda

Ce obtii tu sau cel care primeste voucherul in urma unei/unor sesiuni impreuna:

– arati mai tanara si mai sofisticata;
– ai o stima de sine crescuta, incredere in aspectul si deciziile tale;
– primesti complimente, legi mai usor relatii, esti remarcata;
– economisesti timp si bani;

– iti iubesti hainele si corpul;
– ai o garderoba utila si reprezentativa pentru tine si stilul tau de viata;
– cumperi constienta de valoarea hainelor si de importanta lor.

Modalitate de livrare: Voucher imprimat tip scrisoare trimis prin curier sau email

Votre,
Gabi Urda – 0724395358

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.