Yard Sale Baby Edition – in beneficiul Asociatiei Inima Copiilor

By  |  0 Comments

 

Yard Sale Baby Edition

Yard Sale Baby Edition

In duminica din 20 octombrie, de la 10:00 la 18:30 adunam mamicile impreuna cu copiii la Serendipity Tea (Str. Dumbrava Rosie, nr. 12, pe alee) pentru primul Yard Sale dedicat prichindeilor.

La Yard Sale Baby Edition ajutam un copil bolnav sa-si cumpere biletul de avion care-i va salva viata si, totodata, repunem in circuit in sistem „garage sale” – adica obiecte vechi sau/si noi de care ne derabasam la preturi modice sau prin schimb – hainele si alte obiecte destinate copiilor, gravidelor si mamelor.

Ce inseamna Yard Sale Baby Edition:

  • locul unde mamele pot schimba, vinde, dona hainele si obiectele destinate copiilor, lucruri de care nu mai au trebuinta, care le-au ramas mici, care ocupa locul in casa
  • locul unde puteti dona pentru campania „Avion cu motor…” sustinuta de partenerul nostru Asociatia Inima Copiilor

 Abia veniti pe lume, viata copiilor cu probleme cardiace grave depinde de un drum pe care, deseori, parintii nu au bani sa-l faca: la Bucuresti, in Italia, in Germania. Au nevoie de bilete de avion, de medicamente, de mancare, de cazare.

Au nevoie de noi – ne ajuti sa-i ajutam? Asociatia Inima Copiilor si-a propus sa stranga un fond anual 20.000 Euro, bani din care spera sa poata ajuta 20-30 de copii foarte saraci sau aflati in ingrijirea statului sa primeasca tratamentul de care au nevoie ca sa traiasca.

Daca vrei si poti sa ajuti si tu, fa o donatie chiar la Yard Sale Baby Edition: banii daruiti pot contribui direct la salvarea vietii unui copil. Sau a mai multora…!

Expozantii, organizatorii si vizitatorii, toti ne depunem donatiile in cutia „Avion cu motor…” aflata la intrarea in Serendipity Tea pe masa destinata Asociatiei Inima Copiilor. Vino si cumpara haine de joaca si jucarii pentru copilul tau si doneaza minim 10 lei in cutia “Avion cu motor…”.

Pentru detalii despre donatii si despre cine este si ce face Asociatia Inima Copiilor, intra pe http://inimacopiilor.ro.

Contact:

Gabi Urda – organizator „Yard Sale” & consultant comunicare

contact@gabiurda.ro

www.gabiurda.ro

0724.39.53.58

Iti multumim din inima!

 

 

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.