Capsele – restilizeaza-ti simplu garderoba

By  |  2 Comments

Daca si voi aveti o perioada astenica, sigur nu vreti sa va pun eu la treaba cu solutii de restilizare care inghit timp, energie, indemanare. Pe repede inainte, cat sa reusiti sa definitivati in maxim o ora, sa purtati in oras de-a doua zi, sa postati pe social media instant…

Capsele! Va spun altcele mai usor de aplicat nici ca exista. Si nu, nu ma refer la cele care se fixeaza cu o masina speciala, ci la cele care strapung tesatura cu patru dinti metalici sau la cele pe care le veti lipi, pur si simplu, cu adeziv universal. Se gasesc usor, la orice mercerie, in cateva forme, eventual in cateva tonuri metalice: argintiu, auriu, cupru.

1. Blugi

E cel mai des intalnita piesa vestimentara “capsata”. Mie mi se pare cu potential chic, atata vreme cat duce spre Balmain si nu spre eternele piese kitsch cu aglomerari de paiete, capse, rupturi, toate odata.

Capse Capse

2. Pantofii

V-am ramas gandurile la celebrii stiletto batuti cu tinte a la Louboutin sau poate cei Valentino. Oricum ar fi intr-o varianta mai putin costisitoare, eventual necopiind modelul, ci lasandu-va imaginatia sa ordoneze sirurile de capse.

Si mai simplu ar fi sa va testati talentul pe tenesi.

3. Puloverul

Ori ca vi se pare prea simplu, ori ca v-ati plictisit de el si ii dati o alta fata, testati capsele care se prind cu dinti metalici. Ca sa nu dati gres, creati dinainte o schema a modelului, apoi apucati-va sa le prindeti. Ca sa iasa ca-n revista, nu de altceva.

4. Geanta sau rucsacul

Aici se poate sa fie putin mai dificil pentru ca de nu lipiti capsele va trebui sa luati din cele care strapung pielea si sa faceti o vizita la cizmar.

Capsele Capsele

5. Pe gulerul camasii

Un tocilar cu ceva comentarii intepatoare sau, pur si simplu, te-ai saturat de bijuterii si ti se pare mai comod sa ti le pui direct pe haine. Nota Bene: Se poate ca gulerul sa fie detasabil.

Capsele

6. Sutien

Si nu vorbesc despre orice fel de sutien, ci din cel negreu cu burete, care poate trece drept piesa vizibila pe dub o bluza subtire din voal.

Capsele

Votre,
Gabi Urda

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.