Deco-eco: cum reciclezi cizmele de cauciuc

By  |  0 Comments
Decoratiuni de gradina

Decoratiuni de gradina

Am o singura pereche de cizme de cauciuc. Le-am cumparat dupa lungi tergiversari intre cizmele din piele si apa si noroiul din oras. Albastre, cu solzisori mici argintii ca de stiuca, suficient de stranse cat sa-mi cuprinda pulpele prea subtiri, le-am iubit de la prima vedere, ca sa nu mai spun de prima purtare. Mi-am promis ca la apusul lor vor deveni ghivece…

1. Cizme vechi – ghivece noi.

Atat de priceputa incat sa-mi fac portofele si imbracaminte de carte din cizmele vechi nu sunt, insa cat sa le captusesc cu folie si sa asez in ele un ghiveci cu muscate, sigur imi iese.  Insa, de va doriti sa se integreze perfect in peisajul vegetal, umpleti-le cu pietris pana la jumatate, cat sa capete greutate si stabilitate, apoi completati cu pamant de flori si plantati plante agatatoare, care sa acopere prin crestere carambul cizmei: muscate, petunii, ba, chiar, si capsuni.

Cizme rosii reciclate in ghivece minunate

Cizme rosii reciclate in ghivece minunate

Una cu gradina - incaltari vechi perfect integrate

Una cu gradina – incaltari vechi perfect integrate

2. Cizme vechi – casute de pasari proaspat mutate.

Nu-s vreun fan pasari, insa mi s-a parut atat de la indemana sa le oferi o cizma de ajutor, ca o vedeti si aici. Cel mai simplu si mai simplu, daca va doriti pasari cantatoare la fereastra de langa etajul doi, este sa lipiti sau sa bateti in cuie un bocanc sau o botina veche si vrabiile se vor ocupa de restul: amenajare si populare. Insa, de sunteti un mic bricoleur, atunci, construiti un acoperis pe care sa-l atasati cizmei vechi de cauciuc, ca sa aparati locuitorii cantatori de ploaie si posibile atacuri pisicesti. Intrarea in casuta-cizma va fi printr-o gaura de langa caramb.

Domiciul de vrabie - vechea mea cizma

Domiciul de vrabie – vechea mea cizma

Solutia simpla e cea mai bine primita!

Solutia simpla e cea mai bine primita!

Spor la povestit voi cum faceti cu cizmele vechi,

Credit foto: Pinterest.com

Votre,

Gabi Urda

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.