De ce nu ma uit la televizor – continuare by Iuliana Asoltanei

By  |  0 Comments

watching-tv-753102Heeei, ce bine ca nici tu nu te uiti la televizor, Iuliana Asoltanei!  O stiti prea bine, este designerul de bijuterii, pe care eu il iubesc tare-tare, il port de cate ori am ocazia si apoi, imi este “suflet asemenea”. Am sa institui aceasta denumire de dragul ei. Nu, nu am hotarat in ceas de taina, la un vin, noi doua, sa nu ne uitam la tv, ci fiecare de capul ei. Hai sa o citim si sa ii confirmam sau infirmam decizia:

Eu nu ma mai uit la tv de prin 2007, pentru ca era mare cronofag si, in general, calitatea informatiei era indoielnica. Nu suportam jurnalele de stiri, in special cele de la pro tv, dar nu numai. Nu sunt si nu eram nici inainte de acord cu ponderea rubricilor sportive in jurnale, si nici cu faptul ca nu exista stiri externe suficient de multe. Ma deranjau stupiditatea reclamelor, si frecventa lor, iar nivelul emisiunilor de divertisment imi insulta inteligenta, intre timp lucrurile sunt mai grave, asa ca nu am motive sa ma intorc inapoi. 
Filme si seriale pot sa vad si la cinema sau online. Nu-mi lipseste tv-ul, iar singurele momente cind vreau sa ma uit la emisiuni locale sunt in afara tarii, ca sa pot vedea cum gandeste restul lumii. Acum am mai mult timp pentru citit si pentru alte lucruri, nu mai am nevoie de produse ne-necesare, si chiar nu ma intereseaza rufele murdare ale diverselor celebritati de 10 minute.”

Toti cei care cred la fel sau dimpotriva sunt invitati sa-mi scrie, vor fi publicati! Hai oameni buni, sa spunem ce gandim caci cineva ne citeste!

Cu drag,

Gabi Urda

Consultant de comunicare si imagine, blogger, organizator evenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.